7. klasse

Gæstelærerbesøg og forældrearrangementer om bl.a. begyndede teenageliv - gæstelærerbesøg om digital trivsel

 

I skoleåret 2018-19 tilbyder forebyggerne Mette Svejgaard og Jesper Schwartz gæstelærerbesøg og forældrearrangementer til 7. klasser.
Fokus er "Teenageliv"
Vi taler bl.a. om bedstevenner, forældre og andre voksne, hvorfor går man sammen med dem, man går sammen med? Det indirekte og positive gruppepres, indenfor og udenfor. Hvis aktuelt: En snak om rusmidler.

Varighed for gæstelærerbesøget er 90 min.

Opfølgende forældrearrangement (ikke et krav, men anbefales):
Med udgangspunkt i besøget i klassen drøftes tydelige voksnesignalers betydning for, hvordan de unge udvikler sig. Hvordan ser nutidens unge ud? Hvordan oplever vi dem? Hvad betyder noget for dem?

Varighed: To timer. Bemærk venligst, at det ved alle forældrearrangementer i forebyggernes regi er nødvendigt, at mindst halvdelen af klassens elever er repræsenteret ved forældredeltagelse, derfor er en form for tilmelding til klasselærer eller forældrerådsrep. nødvendig.

Arrangementerne om teenageliv samt forældrearrangementer bookes pr. mail hos en af forebyggerne. Hvis du har spørgsmål, ring på vores hovednummer 76165280 og spørg efter Mette eller Jesper.

Gæstelærerbesøg om digital trivsel
Om unges brug af de sociale medier, v./SSP-konsulent Michael Ulv.
Forespørgsler og booking vedr. gæstelærerbesøg om digital trivsel direkte til Michael Ulv på tlf. 7616 6295 eller 2045 6222.